Pochvala

Written by on 2.3.2018 and posted in Nezařazené.

Nemyslete si, že patřím do skupiny vytahovačů nebo chlubilů, ale používám komentáře ostatních. Za co mě chválí? Za výrobu domácího krému. Nejdříve jsem se pokoušela o klasický vanilkový. Při výrobě jsem se zaměřila zejména na kvalitu, takže i výsledná cena stála za to. Jenže co neudělat pro kvalitu? V létě jsem zkoušela i různé ovocné. Znáte například jahodový nebo borůvkový? Jistě znáte z obchodu, ale je to o kvalitě? Občas ano, ale jak kde a jak u koho. V každém případě není nad domácí. Někdo řekne, výroba je poměrně náročná na čas. I já se nejdříve trápila, ale nesložila jsem to.

Začátky

Každý začátek je poměrně těžký. Jen se nesmíte nechat odradit. Nezapomínejte, že je mnoho způsobů jak výroby, tak i složení. S každou výrobou je kvalita většinou lepší a lepší. Nyní mne však napadlo, o čem je vlastně řeč? Bavíme se zmrzlině .